Jio Summer Surprise Offer – All Your Confusion’s Answer Here.

Jio Summer Surpise Offer, Jio Latest Extended Offer , Jio 1st April Offer For 4 Months. : Here Is Another Big News From Jio. Now You Will Get Free 1 GB Data Till 15th April + Free Morning Data From 2 AM TO 5 AM. For Continuing Benefit Of Jio You Have To Register For Prime At Rs.99/- And For Being Summer Surprise Customer You Have To Recharge With 303 or 499 For daily 1 GB or 2 GB data till July. You Know All These But Have Some Confusion Then Read Below Full Article.

Here Are All Your Confusion’s Answer :-

1. Is Jio Full Free Till July Or We Have To Recharge ?

Answer : No, Jio Not Totally Free Till July, You Have To Do Some Recharges. Like For Getting Free Data Till July You Have To Recharge With Rs.99 For Prime + Rs.303/Rs.499 For Plan. Then You Will Get 1 GB For 2 GB Free Data Daily Till July Respectively.

2. Can We Do Prime Membership Till 15th April ?

Answer : Yes, You Can Do Prime Membership Till 15th April .

3. Till How Many Days Jio Is Free ?

Answer : Till 15th April Is Free As Per Jio Happy New Year Condition.

4. I Have Done Rs.99 + Rs.149 Recharge . Is Jio Surprise Summer Offer Applicable For Me ? If Not Then Whats The Solution.

Answer: If You Have Done Rs.99 +Rs.149 Then Jio  Surprise Summer Offer Is Not For You.

Solution : Now You Have To Do Rs.303 Or Rs.499 Recharge Even If You Have Done Rs.149 Doesn’t Matter Here. If You Recharge With Rs.303 or Rs.499 Even After You Rs.149 Then You Will Get 1 GB or 2 GB Data Till June And Your Rs.149 Will Be Applicable In Next Month i.e. July. + Your Rs.303 Or Rs.499 Recharge Will Be Applied For August.

5. I Have Done Rs.99 + Rs.303 Recharge But I Need 2 GB Data Per Day Under  Surprise Summer Offer . What I Have To Do ?

Answer : You Just Have To Recharge With Rs.499 And You Will Get 2 GB Data Per Day Till June And For Your Rs.303 You Will Get 1 GB Data Per Day For July + For Rs.499 You Will Get 2 GB Data Per Day For August.

6. I Have Done Rs.99 + Rs.499 Recharge , Now What I have To Do ?

Answer : Nothing, Now You Have Successfully Register Under Surprise Summer Offer And You Will Get 2 GB Data Per Day Till July.

7.  I Have Done Rs.99 + Rs.300 Recharge , Now What I have To Do ?

Answer :  Nothing, Now You Have Successfully Register Under Surprise Summer Offer And You Will Get 1 GB Data Per Day Till July. But If You Need 2 GB Data Per Day Then Follow 5th Question’s Answer.

8. What About Happy Hours ?

Answer : There Will Be No Happy Hours After 15th April.

9. I Have Done Multiple Rs.303 Or Rs.499 Recharge . Now What Will Happen ?

Answer : All Your Recharge Will Be Count From July As Per FIFO Basis. Means If You Recharge With Rs.303 Then Rs.499 Then 149, Then It Will Be Like July Rs.303 Plan ,August Rs.499 Plan And So On. But Till June You Will Get Higher Amount Data Benefits.

10. What If I Have Already Done Or Above Recharge ?

Answer : In This Case You Will Get 100 GB Per Month Till June And From July Data As Per Your Plan Benefit.

11. What If I Will Not Take Prime Membership Till 15th August .

Answer : Then You Will Get All Basic Plan Benefit As Per Jio No Extra Benefit. Example If You Recharge With Rs.303 You Will Get 2 GB Data Not 28 GB.

12. If I Wont Buy Any Plan After Prime Membership Before 15th April, What Will Happen ?

Answer : Then You Will Get No Benefit Of Surprise Summer Offer . But You Can Enjoy Prime Benefit Any Time With A Year As You Recharge With Rs.303 Or Above.

13. If Haven’t Done Any Recharge, Not Even Prime Membership?

Answer : Then For You The Best Offer Is Do Rs.99 Prime And Then Rs.499 Plan . Don’t Go For Rs.303 Because By Giving Around Rs.200 Extra You Are Getting 2 GB Data Per Day For 4 Months.

Have More Questions Comment Down We Will Update The Post ….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *